Proizvodni program

Gorilniki na propan butan so namenjeni ogrevanju pri polaganju hidroizolacije, ogrevanju raznih predmetov do 1200 stopinj Celzija,  ogrevanju pri odstranjevanju starih premazov, mehkemu lotanju, razkuževanju čebelarskih panjev, zatiranju plevela na obdelovalnih površinah in komunalnih objektih, kot so tkakovane in peščene poti, dekorativnemu obžiganju lesenih tramov, zaščitnemu obžiganju vinogradniških in drugih lesenih stebrov, prižiganje oglja v kaminu (super stvar)  …

slika01GORILNIK STANDARDNE IZVEDBE Z VENTILOM ZA REGULACIJO

Dolžina cevi med ventilom in šobo

L=200 mm             60 mm (polaganje hidroizolacije)

L= 250mm             50 mm (polaganje hidroizolacije)

L= 350mm              35 mm (razna gretja predmetov)

L= 450mm              22 mm (razna gretja predmetov)

slika02STANDARDNI GORILNIK NA PROPAN BUTAN

Dimenzijsko enaka oprema kot gornji, le da je ta opremljen z ročko za hitro odpiranje plina.

slika02KOMBINIRANI GORILNIK

je v standardni opremi opremljen z tremi šobami 22,35 in 50 mm, ki se lahko menjajo z ozirom namena uporabe. Dobavlja se v dolžini vezne cevi 250 in 350mm, ventil pa je lahko opremljen z ročko ali pa je brez nje. Njegova uporaba je vsestranska.

slika02PLINSKI LOTALNIK

na propan butan je opremljen z bakrenim kladivcem pravokotne ali ravne  izvedbe, premera 25 mm in dolžine 80mm. Malo kladivo je premera 15mm in dolžine 60mm. Brez bakrenega kladiva je uporaben kot gorilnik z šobo premera 22 mm.

regtlaka

prikljucek

REGULATOR TLAKA

je namenjen zmanjšanju delovnega tlaka na gorilniku. Z njim dosežemo, da je delovni plamen konstantno močan tudi v času praznjenja jekleke. Služi tudi kot varnostni element, ne pa kot ventil za zapiranje. Izdeluje se v izvedbi z manometrom ali brez.

GORILNIKI IN LOTALNIKI

so v standardni izvedbi opremljeni z 2,5m visokotlačno priključno cevjo in priključkom na jeklenko. Za uporabo ni potrebna nobena dodatna oprema. Gorilnik (kot je na sliki) priključite na jeklenko.